Over mij

Wil je weer in je eigen kracht staan en vrijheid ervaren?

Hi, ik ben Linda! Gecertificeerd Nieuw Bewustzijn Coach. Ik help je bij het doorbreken van blokkades. Blokkades die je tegenhouden om de volgende stap in jouw leven te zetten.

Dankzij jarenlange ervaring in de Human Resources binnen verschillende bedrijven, ben ik erachter gekomen dat mensen te lang blijven rondlopen met dezelfde problemen. Denk aan angst, depressie, stress, relatieproblemen of ontslag. Dit kan ervoor zorgen dat je jarenlang tamelijk ongelukkig bent, en dat heeft een steeds grotere invloed op jouw leven.

Zonde, en vooral onnodig. Want de volgende stap zetten, dat kunnen we allemaal. Ik wil je helpen om in de juiste richting te bewegen. Wanneer je dieper gaat, kun je een hoger doel bereiken. Ik help je op een integere en resultaatgerichte manier richting een nieuw bewustzijn.

Mijn werkwijze

Vanuit het verleden weet ik hoe fijn het is voor mensen om wél de gewenste stap te zetten. Hoe men gelukkiger wordt, goed in het vel zit en comfortabel is met zichzelf. Het doorbreken van een vast stramien kan lastig zijn, zeker wanneer je dit niet eerder hebt meegemaakt. Ik ontvang je op laagdrempelige wijze de ondersteuning die je zoekt. Soms serieus, maar vaker met humor en een kwinkslag, want dat werkt volgens mij toch beter. Geen eindeloze gesprekken, maar snelle en concrete resultaten. En dat ook nog eens down-to-earth. Een stap in de juiste richting; de start van een nieuwe fase in uw leven.

Wat kun je daar zelf voor doen? Binnen mijn werkwijze inspireer ik je om ‘het positieve’ van een situatie in te zien.  Soms kun je dat echter niet alleen. Denk aan een situatie waarin je ontslagen bent, te maken krijgt met een burn-out of problemen binnen je relatie. Het delen van gevoelens kan je over een hobbel heen helpen, en ik zorg ervoor dat je die hobbel zorgeloos kunt overbruggen.

Ik kan jou met veel enthousiasme en op een down-to-earth manier helpen met:

Wat wil ik met mijn leven

Hoe blijf je in je eigen kracht staan

15D clearing

Met emoties om gaan zoals, angsten, schaamte, woede.

Burnout

Menu
×